Nog wat na-bladeren

In de zomer zet ik een deel van mijn kamerplanten vaak buiten en soms loopt dat niet goed af. Mijn Blue Fern stond in een overpot waar iets te veel water in bleef staan en dat had ik niet gemerkt. Gevolg: een paar losse bladeren. Maar die liggen nu ook eerst nog een tijdje op een tafel want ook die zijn nog wel mooi om tegenaan te kijken. En nu heb ik gelijk een foto voor een na-blader-blogje …

Wat ik vooral leuk vond van het bezoek van gister was de mogelijkheid om met een paar andere vrouwen te praten over handwerk. Ik had een deel van mijn handwerkverzameling (die ik in plastik kratten bewaar) naar beneden gehaald en zo stond ik gister samen met mijn bezoek zomaar het krat met oude haakwerkjes door te nemen. Sommige haakwerkjes zitten er al jaren in (en moeten er nodig ùit!). Eens polsen wat zij van die oude pannelappen vinden. Eigenlijk weet ik het wel: ze zijn heel leuk om foto’s mee te maken, maar echte ”handel” is het niet.

Vandaag alles weer opgeruimd. De hele “handel” weer terug in de kratten, en dan zie ik straks wel weer verder. Maar dat leuke gevoel van samen met een paar andere vrouwen zo’n doos met oud haakwerk door te spitten, dat wil ik vast nog wel eens.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.