Nog wat tasjes naaien

Ik ben weer een paar dagen bij m’n moeder voor wat mantelzorg en werd vanmorgen wakker van het geluid van traktoren en motorzagen. Er worden vlakbij een aantal grote bomen gerooid. Natuurlijk wisten we al een tijdje dat het ging gebeuren maar als het dan zover is dan doet het toch pijn. Om het geluid wat te overstemmen heb ik m’n naaimachine tevoorschijn gehaald en ben ik weer begonnen met zakjes naaien.

De foto is van afgelopen zomer, toen woonde ik een tijdje in een appartement waar in de buurt ook volop werd gehakt en gebouwd. En daar amuseerde ik me in de rustige uren volop met zakjes en tasjes naaien dus ik zal eens proberen of die truc nog een keer werkt.

Dag mooie hoge bomen…

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Gobelin borduren

Ikea kleden

Negen sterren en Amaryllissen

Kersthummel

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen