Nu ook: reacties op mijn blog

Zaadpluizen van Morgenster

In mijn tuin heeft de Morgenster gebloeid en nu zijn de pluizen net de wereld ingegaan. Net als mijn blogjes: die gaan ook de wijde wereld in en ik weet niet altijd waar ze terecht komen. Er wordt wel gebruik gemaakt van de contact-knop (dan krijg ik daar een mailtje van) maar het wordt vast leuker nu ik sinds gisteravond ook een mogelijkheid tot rechtstreeks reageren heb. Dat heeft mijn lieve man voor me geregeld, want dat werkt met een eigen website anders dan met blogspot. Nèt toen hij er mee klaar was kreeg ik een mailtje (op de oude manier): “Hé, heb jij er bewust voor gekozen om geen reacties op je blog te hebben?” Mijn antwoord was: “Nu kan het wel!” Maar de oude manier blijft ook nog werken hoor! Wil je je reactie liever niet op het web terugzien, blijf dan gebruik maken van de contact-mogelijkheid via mail.

Ik ben teruggegaan tot Pinksteren met deze mogelijkheid toe te voegen, dus reageer gerust ook op de iets oudere blogjes. (Ben wel benieuwd wat jullie van m’n quiltfestival-verslag vonden.) Pinksteren, een week geleden, wordt wel vaker gesymboliseerd door pluizen die de wereld ingaan. Ik heb wat zaadpluisjes verzameld en wil graag wat uitdelen aan liefhebbers die ook graag deze bloem in hun tuin willen. Voor de duidelijkheid: dat is nog niet m’n give-away die ik aankondigde. Die komt deze week. Wil je een handjevol zaadpluizen van de Morgenster: laat maar weten. Ik verzamelde nog wat extra in een wegberm want daar bloeit de morgenster  soms ook. Intussen ga ik verder met mijn lappendeken-van-verhalen over heel veel handwerk!

3 gedachten over “Nu ook: reacties op mijn blog”

 1. Vandaag heb ik even rustig de tijd genomen om wat te lezen in je gezellige blogjes en door je website te neuzen. Leuker om te doen dan uitgebreid de krant lezen met vaak (helaas) alleen maar niet zo’n fijne berichten.
  Pluisjes van de Morgenster ? Ja graag.
  Groetjes Mien B.

  1. Leuk om van je te horen, Mien! Eerst op ‘de oude manier’ en nu op de nieuwe. Ik stuur je graag wat morgenster-zaden toe. Wil je me je adres sturen (via de oude manier?)

 2. Truus uit Drenthe

  Dag Margriet,
  Bij Berthi las ik dat je zaadpluizen aanbiedt–heb je nog wat over? Zou graag een paar zaadjes willen hebben.
  Moest even zoeken voor ik je stukje gevonden had.
  Heb eerst heel wat verhaaltjesgelezen-gezellig.
  Ga nu even verder neuzen .
  goed weekend
  groetjes,Truus uit Drenthe

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar top
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.