O ja! momenten

In m’n map met oude foto’s vond ik deze van een winters konijntje. Er moest nog een konijntje naast komen, precies in spiegelbeeld, maar kennelijk vond ik het toen een goed idee om even naar buiten te gaan. De multomap had ik toen net ingedeeld; ik gebruikte hem voor oude patronen. De map was blijven liggen toen de middelbare schooltijd voorbij was. Dan blijft er nog wel eens wat ‘over’ in een huis. Misschien dat m’n dochter hem nu weer terug wil, want na vele jaren heb je dan soms ineens zo’n “o ja!-moment” als je iets weer terugziet van vroeger.

Aan de datum van deze foto kan ik zien dat het al heel lang mijn gewoonte is om ook foto’s te maken van een handwerkje-in-wording. Handwerkjes die helemaal af zijn ‘verdienen’ sowiso een foto (en bij deze de stimulans voor anderen om dat ook te doen!). Maar een foto van toen je nog bezig was met een handwerkje is na vele jaren ook interessant om te zien. Zo’n foto geeft een leuk ‘o ja!-moment”. Dus bij deze nòg een stimulans aan jullie, namelijk om zelf ook zulke foto’s te maken!

(PS de onderste foto is later toegevoegd. Ik nam de konijntjes mee naar het bos en kan daarmee laten zien dat het tweede huppeltje er ook bij was gekomen!)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.