Ontstopping

We hadden geen zin in gedoe tijdens de feestdagen, dus besloten we om gelijk bij de eerste tekenen van ‘verstopping’ een servicedienst te bellen. “Prima gedaan, zei de monteur die vanmorgen gelijk kwam. Het was misschien nog wel een tijdje goed gegaan, maar als de wc elke keer zo borrelt na het doortrekken, dan weet je dat er toch een probleem is. En dat lost zich niet vanzelf op. Door gelijk te bellen, hebben jullie grotere problemen voorkomen.” Dus schroefde hij de wc eraf, spoot de boel door met een hogedrukspuit en schroefde de wc er weer op. En dat allemaal binnen een half uur.

Terwijl hij even naar z’n bus was gelopen om de kraan weer uit te zetten, hing ik snel een engeltje op. En maakte dat ik weer weg was uit het kleine kamertje voordat hij weer terugkwam. Hij schoot hartelijk in de lach toen hij het zag. “U bent ook een reddende engel!” zei ik. En toen wilde hij zelf ook nog wel even een foto maken van deze ongewone aanblik van een engeltje naast een opengeschroefde afvoer.

Dus wie weet waar deze foto nog eens terecht komt. Misschien wel in een reclamefolder van z’n bedrijf, je weet maar nooit. “Ik maak elke dag foto’s van iets met handwerk”, gaf ik nog als toelichting. Anders weet zo’n man natuurlijk ook niet wat dit nou voor rare aktie is.

De boel doet het weer, dus we kunnen de feestdagen zonder sanitaire problemen tegemoet zien!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.