Op de post


’s Avonds laat reden we op een Belgische snelweg, op weg naar huis. Op m’n mobiel zag ik dat er nog een bestelling binnenkwam en ik keek even (ik hoefde niet te rijden….) “O, uit België, zei ik, misschien rijden we op dit moment wel langs de plaats waar het naartoe moet.” De volgende dag zocht ik het even na, en ja, dat was ook zo: op dat moment waren we nèt in de buurt. Steeds vaker krijg ik bestellingen uit het zuiden en dat vind ik leuk. Ik stuur m’n pakjes graag naar België toe!

Deze boeken en tijdschriften moesten vandaag allemaal op de post. De afgelopen weken was het vanwege de herfstvakantie wat rustig met bestellingen. Maar op deze maandag moest er dus juist een beetje meer dan anders op de post, want na een nieuwsbrief komen er altijd wat meer bestellingen. Al die boeken  zijn uit allerlei verre en nabije plekken bij mij terecht gekomen en ze gaan ook weer op weg naar diverse plekken. Voor veel en divers handwerkplezier! Als je ook wat wilt bestellen: er is nog genoeg over!

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Groene schalen

Bloemenkaart op mijn bloemenagenda

Oude Italiaanse handwerk-encyclopedie

Gemaakt door mij collage 1

Gemaakt door mij

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen