Op zoek naar nieuwe muurtjes en nieuwe uitzichten

Drie jaar geleden maakten we een prachtige reis naar de Faroër Islanden. We hadden een zeer veraf gelegen huisje gehuurd en gingen met de auto dertig uur op een boot om er te komen. Het was een belevenis waar ik nog vaak aan heb teruggedacht. Het was de eerste zomer nadat m’n schoonmoeder was overleden, en het was goed om na een periode van rouw een heel eind weg te gaan.
Nu is het de eerste zomer nadat mijn eigen moeder is overleden. En we voelen weer het verlangen om ver weg te gaan. Het is een heel intensieve periode geweest. Al een tijdje merk ik dat ik moe ben en veel zin heb om op vakantie te gaan.

Ik heb zin om even helemaal weg te zijn. Naar mooie plekjes met verre uitzichten! Slapen in de vrije natuur en geen last hebben van herrie en stress. M’n lappendekens ophangen op ongewone plekken. Zo ver mogelijk wèg!

We zijn ons aan het voorbereiden om over een week naar Noorwegen te gaan voor een roadtrip. Op zoek naar nieuwe vergezichten en nieuwe muurtjes om m’n handwerk over te hangen. En weet je waar we gaan slapen? Bovenop het dak van onze auto!

Als je nog iets wilt bestellen: dit is het laatste weekend dat mijn shop nog open is. Daarna ben ik de hele maand juni dicht.

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

DMC Agenda met keukenpatronen

Uitgewaaid

Handwerkjes

Randje per week met quiltblokjes

Reacties

 1. Alvast een mooie vakantie gewenst!
  Hartelijke groeten van Digna

 2. Anneke Broos zegt:

  Ik wens jou en je man een vreugdevolle vacantie toe vol vergezichten.En ongetwijfeld textiele verrassingen.
  Tot over een maand.
  Zomergroet,Anneke*

 3. Margriet Hof zegt:

  Bedankt voor jullie reacties en vakantie-wensen!

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen