Opbergdozen voor quilts

Museum dozen voor quilts

Waar berg je je quilts in op? Dat probleem heb ik een aantal jaren gehad. Ik had ze netjes op een stapel liggen maar de stapel werd zo hoog en zwaar dat de onderste quilts in de verdrukking kwamen. Ze werden geplet door de zware stapel die erbovenop lag. De oplossing kwam toen ik een partij grote dozen vond van museum-kwaliteit. Hierin kunnen m’n quilts languit liggen zonder dat de onderste laag de last van de bovenste moet dragen. De dozen dragen het gewicht, en niet de quits waar je met zoveel moeite aan hebt gewerkt.

Ook mijn oude handwerk heb ik opgeborgen in deze superstevige opbergdozen. Sommig handwerk ga ik nu wat anders organiseren en daarom bied ik een paar van deze dozen te koop aan. Ze zijn van zuurvrij karton dus ideaal om je kostbare handwerk of quilts in op te bergen.

De dozen zijn precies één centimeter te breed om nog met de pakketpost mee te kunnen. Ik wil ze ook liever niet opsturen, maar je kunt ze wel afhalen. Kijk in m’n shop voor verdere informatie.

Grote platte doos voor quilt

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Eemhuis Amersfoort

Merklap 1956

Geborduurde paddestoelen

Staafkerk Heddal

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen