Open huis en tuin Boerenwente

Borduurwerken in tuin Boerenwente
Een aktieve borduurster – Aukje – stelde vandaag haar huis en tuin open en nodigde borduurliefhebbers uit om te komen kijken. Overal in de tuin waren merklappen (ongeveer honderd stuks) en andere borduurwerken tentoongesteld. Er was volopTwee borduurwerken in tuin Boerenwente belangstelling. Niet alleen uit de omgeving (ik kon er op de fiets naar toe), maar uit het hele land! Wat bijzonder!
In één van de bijgebouwen in de tuin had Simone van Atelier Soed Idee een winkeltje ingericht (onderste foto links) en dat was nog een extra trekpleister.
Het was reuze leuk om daar te zijn in de gastvrije tuin, andere borduursters te ontmoeten, en vooral al die mooie handwerken te zien! Aukje heeft prachtige dingen geborduurd en er is enorm veel te zien. Ook de tuin is prachtig en daar mochten we vrij rondlopen.
En nu het goede nieuws: morgen is deze tuin in Twello ook nog opengesteld! Aukje en Simone verwachten dat het dan nog drukker gaat worden! Voor wie daar ook bij wil zijn kan verdere informatie vinden op de website van Boerenwente.

Winkeltje Soet Idee in open tuin TwelloBorduurwerken in tuin BoerenwenteBorduurwerken Boerenwente

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Nationale Textiel en Vezel manifestatie

Niet allemaal dezelfde kant uitgaan

Fijn stramien

Catalogi Eva Rosenstand

Reacties

  1. Wat heb je dat allemaal leuk opgeschreven !!
    Super en wie weet tot gauw weer
    Groet uit Twello Aukje

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen