Oude Ariadnes jaargang 1981

Collage Ariadne jaargang 1981

Oude nummers van het handwerktijdschrift Ariadne zijn nu weer aantrekkelijk. Deels uit nostalgie: veel oudere handwerksters vinden het leuk om die tijdschriften uit hun jeugd of uit de tijd dat ze een jong gezin hadden weer te hebben. Deels ook omdat de redaktie van Ariadne in vroeger jaren zulke prachtige tijdschriften maakte die ook voor nu nog veel inspiratie bieden. Alle technieken werden altijd duidelijk omschreven en er werden veel leuke ideeën gepresenteerd. Een maand geleden blogde ik ook over oude Ariadnes en plaatste ik ook twaalf nummers in m’n shop. Later volgen nog twee jaargangen. Deze nummers zijn afkomstig van meerdere abonnnees, die hun oude nummers netjes bewaarden. Dat was te zien aan de vele verschillende stikkertjes voor de adressering (die heb ik er af gehaald).  Ik wil graag korting geven als er meerdere nummers tegelijk worden besteld. Voor handwerksters die een bepaald patroon zoeken is het lastig om te weten wat er in elk nummer staat. Ik zoek nog naar een manier om dat toegankelijk te maken, maar eerst wil ik deze nummers maar gewoon zò aanbieden. Want in het blog-circuit en via mond-reclame wordt er ook wel eens gewezen op een bepaald nummer uit een bepaald jaar, wat iemand dan kopen omdat zij al weet wat er in staat.

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Gehaakte pannelappen

Wat haak je me nou?

Twaalf zwanen vlogen voorbij

Flanstaart

Geweven kleedje

Reacties

  1. Ik ben als ik vele jaartjes jonger was, begonnen met een mannetjeseend en een vrouwtjeseend elk in kruissteek, uit Ariadne. Ik weet niet welke jaargang, maar kan wel eventueel een foto sturen van de bijna afgewerkte stukken.
    Kan u me helpen?
    U zou er me een groot plezier mee doen. Alle onkosten worden vergoed.

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen