Oude blogjes lezen

Het is de laatste tijd telkens raak met allerlei haperingen m.b.t. mijn blog. Vanmorgen merkte ik dat ik geen foto’s kan oploaden. Dus dat probleempje moet nu eerst worden opgelost. Om toch een blogje nu te kunnen maken scrollde ik door mijn oude foto’s heen en koos er drie uit. Ook een sneeuw-foto, waarbij het dus wel duidelijk is dat dit geen actuele foto’s zijn.

En ik dacht erover na welke tekst ik hier dan bij kan plaatsen en ineens wist ik het: een woord van waardering voor nieuwe lezeressen die àl m’n oude blogjes aan het lezen zijn! Soms krijg ik van mensen te horen dat ze daarmee bezig zijn. Ik weet van Reina uit Engeland dat zij dat deed en nu hoorde ik het ook van een mevrouw uit Nieuw Zeeland. Wat leuk!
Heel veel leesplezier gewenst bij het doorlezen van oude blogjes. Er staan soms links bij naar actuele gebeurtenissen, en de aanleidingen voor mijn blogjes zijn ook vaak dingen uit de actualiteit van mijn eigen persoonlijke leven. Maar toch probeerde ik mijn blogjes ook zodanig te schrijven dat ze ook een beetje tijdloos zijn, en ook mikte ik op de inspiratie voor anderen. Dus ik vind het heel leuk om te horen dat anderen soms een heel eind terugscrollen om die oude blogjes te lezen!

En nu ben ik wel benieuwd: konden de lezeressen die mijn blog al langer volgen deze foto’s nog herinneren?
Hopelijk wordt het probleem met nieuwe-foto’s oploaden vandaag opgelost.

3 reacties op “Oude blogjes lezen”

    1. Margriet Hof

      Ik hou ook van deze kleurencombi! Ik weet nog hoe leuk ik het vond om deze foto te ‘arrangeren’ en nu vond ik het ook leuk om hem nog eens te laten zien!

      1. Nu ik de drie dezelfde model vazen eens goed bekijk zie ik pas dat het “mijn narcissenvaas” is. Mijn versie is lichtgeel (ecru plateel eigenlijk) met een groen randje en die rare “potloden” blijven daar altijd goed in staan omdat hij hoog is en een smalle opening heeft. Leuk om eens andere kleuren te zien.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar top
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013