Oude boeken haken en breien

Telkens twee: een haakboek en een breiboek uit eenzelfde serie. Opvallend dat het heel lang duurde voordat ik deze foto kon maken, want nù pas heb ik het bijpassende boek Haken voor iedereen gevonden. Breien voor iedereen had ik al eerder. Net als de andere boeken Breien en Haken, die ik ook al eerder in m’n shop zettte. Breien van A tot Z en Haken van A tot Z. en Leer beter Breien en Leer beter Haken.

Het is nog steeds mijn gewoonte om alleen te bloggen over nieuwe boeken, die ik nog niet eerder in m’n shop had. Dat heb ik ook al eens toegelicht, maar er zijn weer veel nieuwe bloglezers bijgekomen, dus ik vind het leuk om nog eens te benoemen. Toen ik bezig ging met zoveel mogelijk oude handwerkboeken te verzamelen en in m’n shop te zetten, verbaasde ik me over de grote hoeveelheid. Elk jaar vond ik weer  nieuwe boeken die ik nog niet eerder had. Daarom besloot ik mezelf de beperking op te leggen van alleen bloggen over nieuwe boeken. Anders kom ik ook niet door m’n voorraad heen, want die heb ik nog steeds.

Soms vind ik dat wel eens lastig. Zoals een paar blogjes eerder, toen ik blogde over Granny squares-boeken. Daar had ik ook wel een collage van acht Granny-boeken van willen maken, om te laten zien hoeveel van die mooie nieuwe boeken er inmiddels al zijn verschenen. Ik had nog wel een paar Granny-boeken in m’n shop die ik er zò bij had kunnen voegen. Maar die had ik al eerder in m’n shop gezet, dus dat deed ik niet. Misschien als ik helemaal door m’n voorraad heen ben, dat ik dan nog eens overzichts-blogjes ga maken van zoveel mogelijk bijpassende boeken.

Nu dus nog steeds nieuwe boeken toevoegen, en dat is vandaag het oude vintage boekje Haken voor Iedereen.
De andere boeken staan al in m’n shop en zijn net zo leuk!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar top
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013