Oude gebreide oefenlapjes

Oude gebreide oefenlapjes en sokken
Oude gebreide oefenlapjes! Deze oude oefenlapjes en oefen-sokken heb ik zelf maar ik hoop dat ik vandaag nog veel meer moois te zien krijg in het Fries Museum. Daar is een tentoonstelling over breien. Er is van alles te zien en te beleven op het gebied van breien. Veel handwerksters praten erover dat ze zin hebben om daar naar toe te gaan, en gelukkig is er een lange tijd om dat te doen: deze tentoonstelling loopt tot augustus 2016. Via de link kun je een filmpje zien om een indruk te krijgen van de grote tentoonstelling.

Als handwerk-liefhebber en -blogger is dit denk ik wel voor mij wel de “place to be” en gelukkig zijn de wegen weer ijsvrij. De zon schijnt, en ik trek nìet m’n warme oude sokken aan (die ga ik later verkopen), en ik ga op weg. Ik verheug me erop om al die breisels te zien daar, en ik verheug me er ook op om later hier verslag te doen!

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

De V van Vakantie

Boeken over weven

Randje bij het servies

Flanellen oefenlap

Reacties

  1. Veel plezier in Leeuwarden.
    Ik ben van plan om daar ook naar toe te gaan, maar dan wel wat later in het jaar.
    Misschien in maart met het boekenweekgeschenk 🙂

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen