Oude handwerkjes opnaaien

Gelijk bij binnenkomst op bezoek bij Trijnie van Spanning viel mijn oog op een lange pronkrol in de hal van haar huis. Deze rol maakte ze om te gebruiken bij een lezing. Het is een mooie manier om oude lapjes tot een geheel samen te brengen!
(de pronkrol heb ik liggend weergegeven, hij hing aan een deur)

Later kreeg ik nog een paar lappen te zien van verschillende handwerkjes die op een grotere linnen lap zijn genaaid. Wellicht een idee voor andere verzamelaarsters.

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Borduurwerk verzendklaar

Speenkruid

Familie Beer

“Ik ga op vakantie en neem mee….”

Comments

  1. imma kuhlmann zegt:

    zie op foto oude gehaakte werkje genaaid op rode stof .Ook ik heb dit materiaal geborduurd op staalblauwe stof.Het is gemaakt door een schoonzus van mijn oma vooreen handwerkakte.100 jaar oud.Ik heb het laten inljjsten.

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen