Oude Libelle brei-tijdschriften

Tijdschriften breien Libelle

Vooral de Libelle en de Margriet deden volop mee en hadden telkens een fantastisch aanbod aan patronen. Elk jaar verscheen een aparte bijlage met 100 truien en vesten, en daar was ik dòl op. Ik had zelf geen abonnement, maar als m’n schoonmoeder die bijlage had gekregen bij haar abonnement dan zorgde ik meestal wel dat ik na verloop van tijd die bijlage kreeg. Ik bewaarde ze altijd zorgvulgdig (en ik heb ze nog!), ik bladerde ze eindeloos door en maakte er ook wat truien uit. Ik geloof dat ik altijd aan het breien was in die jaren!

In m’n shop plaats ik twee oude Libelle-bijlagen (100 truien en vesten) en twee brei-tijdschriften met glossy voorkant, eveneens door Libelle uitgegeven. Die laatsten zijn nog steeds erg mooi en inspirerend. Ik krijg zò weer zin om aan de slag te gaan!

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Een kleuter kan al borduren: koe, kip of kikker

Boeken over weven

Drie jaar lang elke dag geblogd op Tweedehandswerk

Pinksteren en het chi-rho-symbool

Reacties

  1. Margriet zegt:

    Update in januari 2015: van deze tijdschriften is nu alleen het rechtse tijdschrift nog leverbaar.

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen