Oude nummers HzG

Oude nummers HzG
Het tijdschrift Handwerken zonder Grenzen verschijnt al bijna 40 jaar maar veranderde wel in de loop der jaren. Om te kunnen blijven verschijnen werd het noodzakelijk om advertenties op te nemen en daarvoor sneuvelde de mooie achterkant die vroeger een detail van een handwerk liet zien dat in dat nummer was besproken. Jammer. Als zo’n tijdschrift op je salontafel ligt is het veel leuker om naar zo’n mooie handwerkfoto te kijken, dan naar de zoveelste advertentie die we in de loop van ons leven ongevraagd onder ogen krijgen.
Ook de voorkant onderging vele veranderingen. Het bekende wereldbolletje verdween, de cover kreeg een glossy uitstraling en er kwamen foto’s op van vrouwen die naar mijn smaak wat te nadrukkelijk aanwezig zijn. Het lijkt dan meer om die persoon te gaan, in plaats van om het handwerk wat ze showen. Dus als je zo’n tijdschrift met de bovenkant boven op je salontafel hebt liggen, dan krijg je er ook al gauw genoeg van. Maar als je hem dan omdraait, dan komt die advertentie weer boven.

Nou ja, gezeur dus, want je doet er niks aan. De redaktie beslist en handwerkliefhebbers willen het blad tòch graag blijven lezen. Of oude nummers nog bijzoeken om de verzameling compleet te maken. Ik heb weer een acht nieuwe voor m’n shop. De verpakking is soms wat minder, maar de inhoud is puik!

Bewaren

Bewaren

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar top
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013