Oude tijdschriften haken

Hier wordt ik blij van: weer een klein stapeltje oude haaktijdschriften om aan te bieden, die ik bij elkaar gesprokkeld heb. Vroeger zijn deze tijdschriften met veel zorg gemaakt, de foto’s zijn prachtig en de haakschema’s duidelijk. De uitgevers zoals Ariadne, DMC en Pinguin hadden een naam hoog te houden en deden veel moeite voor deze mooiste tijdschriften.

Deze tijdschriften zijn nu weer geliefd en volop bruikbaar. Alleen de inleiding klopt soms niet helemaal meer. Ik zal er eens één citeren:
“Oost West, thuis best. Deze spreuk blijkt nog steeds waar te zijn. Dat is normaal. Het wordt steeds duurder om uit te gaan. Dan kunt u maar beter zorgen dat uw huis zo prettig en zo comfortabel mogelijk wordt. Zodat men zin heeft om thuis te blijven.
En om er zin in te krijgen om fijn thuis te blijven, moet u aan dat huis zijn eigen karakter geven en het verfraaien met voorwerpen die u fijn vindt en die u met liefde heeft gekozen.
Daarvoor hebben wij dit nieuwe boek gemaakt. Met volop dekens, spreien, kussens en gordijnen die de kamers gezellig maken, zodat men zin heeft om er te wonen.”

Ach, grotendeels klopt het wel. Maar het wordt niet alleen steeds duurder om uit te gaan. Het is zelfs een tijdje onmogelijk. En dan is het inderdaad tòch fijn om aan onze huizen een eigen haakdraai te geven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.