Overzicht van verkochte handwerken

Deze handwerken werden vorige week allemaal besteld, en dat is een beetje uitzonderlijk want handwerken worden minder vaak besteld dan boeken of tijdschriften. Sommige handwerken staan heel lang in m’n shop voordat ze besteld worden, en sommige worden gelijk besteld na een blogje. En er wordt ook lang niet elke dag wat van handwerk besteld, maar af en toe.

I

Twee weken geleden maakte ik een paar keer collages van handwerken die via mijn shop verkocht zijn. Ik had zin om nog een paar van zulke collages te maken. Wie weet zijn er wel lezeressen die hun handwerk hierop herkennen. Soms krijg ik na een ontvangen bestelling een foto toegestuurd met de boodschap: “Kijk, zò ligt dat proeflapje of kussentje nu in mijn verzameling, of zò hangt dat wandkleed nu bij mij aan de muur.” Dat vind ik altijd erg leuk om te zien.
Het gaat erom dat een ander nu weer plezier heeft van mooi en/of oud handwerk. Voor mij was het het plezier om te bloggen over oude handwerken en het daarna dóór te kunnen geven. En nu het plezier om nog eens deze overzichten te maken en in herinnering te krijgen wat ik al allemaal door m’n handen heb laten gaan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.