Pakjes versieren

In december doen winkels hun best om straten en etalages en aankopen te versieren en het kopen zo mooi mogelijk te maken. En natuurlijk vind ik het leuk om dat ook te doen. Ik heb een paar rollen zwart inpakpapier en die gebruik ik totdat het op is. De kaarten met geborduurd portret van Willem van Oranje staan er mooi bij!

Wat zou hier nu allemaal inzitten? Zijn jullie nieuwsgierig? Op webshops krijg je wel eens meldingen met ‘anderen bestelden ook …..’ en misschien kan ik daar ook eens wat over vertellen. Deze pakjes gingen gister op de post, en dit is wat erin zit: drie oude handwerkboeken (o.a. “Wat onze handen kunnen maken“, drie Hema-breiboeken, zes Haaktijdschriften, een boek met Merklapmotieven (dat is één van de mooiste boeken, en daar heb ik er nog meer van!), een Durable-boekje (voor iemand die daar een sprei uit gaat maken), en een Mon Tricot stekenboek (waardoor iemand straks keus heeft uit 1300 steken).

Wanneer zouden die pakjes bezorgd worden? Ik hoop natuurlijk vandaag, gewoon de volgende dag nadat ze op de post zijn gegaan. Maar af en toe krijg ik een signaal dat het een dagje langer heeft geduurd, omdat het nu druk is bij de post.
En wáár zouden al die pakjes dan terecht komen? In huizen in dorpen en steden en vaak gaat er ook een pakje naar België.

Nadat gister alles op de post was, namen we de trein naar Deventer en genoten we van de mooi versierde en verlichte straten. Ik keek zo eens naar de huizen daar, en mijmerde: misschien woont dáár ook wel een handwerkliefhebber! “We” wonen overal! Dus ik plaats ook wat links bij de bestellingen van gister die ik net opsomde, want van sommige boeken heb ik meerdere exemplaren. En als er nog wat wordt besteld dan maak ik graag nog wat meer pakjes met zwart papier!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.