Pannekoeken van groentepulp

Van twee grote biologische venkelknollen maakte ik sap in m’n sapcentrifuge. Ik deed er ook wat biet door, en nog een wortel en een paar strengen paksoi. Lekker en gezond, zo’n vers sapje, maar het schoonmaken van het apparaat maakt dat ik het toch niet al te vaak doe. En ook dat je er zoveel pulp overblijft, die je eigenlijk niet weg wilt gooien. Maar wat dan wel? Ik bedacht dat ik er pannekoeken mee wilde bakken. En dat ging prima! Biologische groentepannekoeken met een lichtrood bietenkleurtje. Nu ik deze toepassing voor de vezelpulp heb bedacht ga ik denk ik wat vaker sap trekken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar top
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013