Passing on the comfort

Quilt op tweepersoonsbed

Onder deze quilt sliepen wij tijdens ons twee-daagse bezoek aan het Groninger quiltfestival. In het gebied waar we honderden quilts gingen bekijken, zou vast wel een mooi plekje zijn waar ik deze ook ergens kon ophangen om te fotograferen, hoopte ik. Daarna wilde ik de quilt in mijn winkeltje plaatsen om te verkopen, maar ik kreeg een veel beter idee. Eerst gingen we er zelf onder slapen, op ons fijne gastadres waar twee heerlijke bedden voor ons klaarstonden. Daar kwam hij zò goed tot z’n recht dat ik gevolg gaf aan de gedachte om hem daar maar te laten. De volgende ochtend aan het ontbijt zei ik dat tegen onze gastvrouw, die hem blij aanvaardde. Ik vertelde erbij dat ik tijdens de tentoonstelling opnieuw onder de indruk was geraakt van het effect van quilts op anderen. En dat ik daar zelf ook graag aan wilde bijdragen door deze quilt door te geven. Het gastvrije huis waar wij mochten slapen heeft veel grote kamers met nog veel meer bedden waar vaak gasten komen. Ik hoop dat ook anderen de comfortabele ervaringDetail tweepersoonsquilts op bed mogen hebben om onder een quilt te slapen. Hiermee wilde ik bijdragen aan “Passing on the comfort”. Dat was een slagzin in de expositie die wij in Warffum zagen. Daarover wil ik hieronder nog meer schrijven. Want het twee-daags bezoek aan het quilt-festival in Groningen levert voldoende stof voor meerdere blogjes. Gisteravond bij thuiskomst schreef ik al een paar eerste indrukken; hieronder komen er nog wat meer.

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Zomerquilt over hek in duinen

Zomerquilt

Na het bessen plukken

Rood en blauw quiltje

Rood en blauw quiltje

Blauw picknickkleed langs rivier

Blauw picknickkleed langs rivier

Reacties

  1. Wat een prachtige quilt is dit Margriet en wat een lief gebaar!!!

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen