Patchwork boeken


“Wedden dat iedere quilter na dit boek naar de stoffenwinkel rent en aan een nieuw project begint”, schreef niemand minder dan Kaffe Fassett als aanbeveling bij het boek De kunst van het quilten. Dat is natuurlijk een mooie reclame!
Maar het kan ook anders: misschien heb je al meer dan genoeg stofjes, en zoek je juist naar wat boeken die ideeën aanreiken om die stoffen te verwerken in een evenwichtige quilt. Dan kun je je misschien laten inspireren door het boek Eigentijds quilten.
En het Patchwork Patronenboek van Karin Pieterse is ook geen slechte keus, dit boek is nog steeds een geliefd boek; het was één van de eerste Nederlandse uitgaven toen we ons in Nederland begonnen te interesseren voor quilten.
Veel boeken propageren het maken van Patchwork Quilts op de naaimachine, (in tegenstelling tot het werken met de hand). De ondertitel van het boek met deze titel vond ik mooi: van Lapjesdeken tot erfstuk.
In het blogje hieronder zette ik één quiltboek in het zonnetje, maar het wordt teveel om dat bij alle boeken te doen. Dus nu deze zes bij elkaar.
Om gelijk naar m’n webshop te hollen? Voor Spass am Quilten  (want af en toe sluipt er ook een Duits boek tussen) en plezier met lapjes!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.