Persoonlijke stoffen laten drukken via Spoonflower

Spoonflower designs van Karinka
Zelf stoffen ontwerpen!
En zelf via internet een metertje stof kopen van iets wat je precies leuk vindt!
Allebei kan. Het tweede wordt ook al veel gedaan, het zelf stof kopen via internet.
Het eerste: Zelf stoffen ontwerpen was de droom van mijn nicht, en via Spoonflower kon ze dat waarmaken.
Het “Spoonfower”-concept is een heel leuk idee en als je op zoek bent naar iets speciaals, dan kun je daar kijken.
Er zijn veel bijzondere stoffen te koop (die je kunt kiezen), maar je kunt zelf ook een verzoek indienen om iets speciaal voor jou te laten maken. Dan kun je de naam van je kind ergens in verwerken, of een foto of een design wat je zelf mooi vindt. Via deze website is alles mogelijk. De formule die erachter zit maakt dat er kleine hoeveelheden stof gedrukt kunnen worden (die je dan na bestelling thuisgestuurd krijgt)
En die stof kun je voor van àlles gebruiken: voor wiegbekleding of een persoonlijke tas of voor het kaften van je dierbaarste boeken. Of voor kussentjes op de keukenstoelen die precies bij de rest passen. Of voor een hoogstpersoonlijke quilt. M’n nicht ontwierp zelfs een douchegordijn voor m’n andere nicht, want het design kan op vele verschillende stoffen worden afgedrukt. Hoe leuk is dat: in je douche je eigen gekozen en ontworpen gordijn te hangen!

Toen ik bij m’n nicht op bezoek was, kon ik een paar van haar designs bewonderen en fotograferen. Nog veel meer is te zien op het originele concept van Spoonflower. Meer hierover kun je lezen op de website van m’n nicht: Postcards from Heidelberg. Daar is ook dat leuke douchegordijn te zien, en nog veel meer!

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Tijdschriften Väv uit de negentiger jaren

Country quilts

Handwerkboeken

Geborduurde bloem met fluitekruid

Roze bloem

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen