Picknick langs de IJssel – zo was ik gewend te bloggen

Op één van de vele warme dagen in augustus reden we een eindje langs de IJssel. Een klein kussentje (wat de rest van de zomer dienst deed in de tuin) had ik mee. Gewoontegetrouw maakte ik een paar foto’s, en ik had er al een blogje mee gemaakt maar toen besloot ik dat toch maar niet te publiceren. Ik wilde de serie zomerse handwerken niet al te vaak onderbreken.
En zo ging het wel vaker deze zomer. Ik vond het héél erg wennen om me te beperken op m’n blog, en niet allerlei foto’s van mooie plekjes gelijk hier te delen.

Maar ik hield me aan m’n voornemen, en liet niet al te veel belevenis-foto’s zien. Nu nog wel deze (bij Fortmont konden we picknicken langs de rivier, en werd m’n kussentje weer gebruikt). Want ik heb er een vraag bij:
Hebben jullie dit soort foto’s gemist? Of vonden jullie de foto’s van zomerse handwerken wel prima? En hoeven al die picknickfoto’s niet meer op m’n blog?

4 reacties op “Picknick langs de IJssel – zo was ik gewend te bloggen”

  1. Hallo Margriet,
    De blogs met je belevenissen en gezellige foto’s, daar geniet ik altijd wel erg van. Wat mij betreft mag je daar gewoon mee doorgaan al snap ik ook dat je het fijn vindt om het af en toe een periode het wat rustiger aan te doen. Alle handwerkjes die je in de maand augustus hebt laten zien waren trouwens ook schitterend.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar top
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.