Placemats voor kerst

Placemats voor kerst

In de handwerkwereld en knutselwereld willen we allemaal graag innovatief zijn, maar de werkelijkheid is dat we allemaal ideetjes van elkaar overnemen. En dat is ook prima natuurlijk. Het hele handwerk-gebeuren is vooral ook een sociaal gebeuren! Mijn zoon ontwikkelt de laatste jaren ook wat knutseltalent en stuurt mij net een appje met foto. Hij heeft een fietsstuur aan een kast gemonteerd en dat is nu zijn nieuwe kapstok. Hij is nog student, en dan is zo’n foto niet gek. En innovatief is het zeker!

Ik doe met deze foto’s ook nog een poging om innovatief te zijn: Prachtige Patchwork Placemats! Deze PPP’s voor de Kerst vind je nu in mijn shop!

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Geborduurd alfabet met tulpen

Geborduurd alfabet met tulpen

Gemaakt door mij collage 1

Gemaakt door mij

Boeken Eva Rosenstand

Zomerquilt over hek in duinen

Zomerquilt

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen