Planten borduren op linnen


De ontwerpen van Gerda Bengtsson zijn nog steeds geliefd om hun natuurgetrouwheid en rustige uitstraling. Alle overbodige details zijn weggelaten en de essentie van een plant komt krachtig en prachtig naar voren. In het boekje staat aangegeven dat de borduurwerkjes het mooist tot hun recht komen als ze worden geborduurd op linnen. Iemand die al eerder een boekje van de Haandarbejdets Fremme bij me bestelde, had dat ook gelezen en vroeg mij of ik nog een mooi stuk oud linnen had. Ik ging voor haar op zoek en dit stuurde ik haar gister op.
Voor andere liefhebbers van deze mooie ontwerpen heb ik nog een boekje Cross Stitch Embroidery in m’n shop. In het najaar hoop ik verder te gaan met het verder uitzoeken van m’n (handgeweven) linnen.

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Het grote borduurboek van Burda

Borduurwerkjes op een rokje naaien

Twee posters borduurmotiefjes

Stinzenbloemen op kasteel Hackfort

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen