Poezenkaarten

Ze waren zò schattig: de poezenkaarten. In mei liet ik deze kaarten zien op m’n blog en vertelde dat ik ze bijsloot bij een bestelling. Het waren ideale kaarten die door veel mensen werden gewaardeerd. Gister kreeg ik zelfs twéé reacties van mensen die zeiden dat ze hun bestelling hadden ontvangen en (ook) blij waren met de kaarten. Helaas is de poezen-kaarten-pret nu voorbij. Ik had een flinke voorraad, maar die is nu op. Ik heb nog wel een klein voorraadje jonge-dieren-kaarten, en die zijn net zo mooi:

Voor iets grotere bestellingen heb ik nog een aantal zakjes met zaadjes voor in de tuin. Ik weet natuurlijk niet of een ontvanger ook een tuin heeft, maar het gaat om het aardigheidje.
Soms krijg ik ook een bestelling uit België en dan vind ik het vaak sneu als er zulke hoge verzendkosten moeten worden betaald voor bijvoorbeeld één boek. Ik heb nu een stapeltje oude tijdschriften klaargelegd die ik dan bij een bestelling kan bijsluiten. Dit zijn tijdschriften die minder geschikt zijn voor m’n shop, maar nog wel heel leuk om door te bladeren. Zo’n extra tijdschrift kan dan mee voor dezelfde porto-prijs. Zo doe ik m’n best om een bestelling extra leuk te maken om te ontvangen, en ik waardeer jullie reacties óók enorm! Ik vond het leuk om via de reacties te merken dat de dieren-kaarten zo werden gewaardeerd.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Gehaakte gordijntjes

Textiel festival in Leiden

Voortborduren op bekende steken

Extra matrasje op reis

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen