Popje in kantdracht

Plezier met een klederdrachtpopje. Ik kocht haar in een kringloopwinkel in Friesland en ging er vanuit dat ze dan ook gekleed is in Friese dracht. Maar bij nader inzien ben ik daar toch niet zo zeker van. Misschien is dit wel gewoon een fantasie-dracht, met die volop kanten jurk. Maar wel leuk, en het prikkelde mijn fantasie. Eerst vroeg ik mijn lief om even langs de kant van de weg te stoppen voor een foto van de nieuwe aanwinst met het weidse Friese land op de achtergrond. Een flink contrast tussen modder en mode.

Daarna sierde het popje een vakantiehuisje, waar ze met haar charmante uitstraling zorgde voor een gezellig accent. Hier staat ze bovenop een doos, waarop een geweven kleedje, en de doos balanceert dan op de leuning van de bank. Op de achtergrond fotobehang.

Er zijn vàst nog meer en betere plekjes waar dit popje tot haar recht komt, dus via m’n shop gaat ze weer verder de kringloop in!
Vandaag mogen we ‘meepraten’ op NU.nl over ‘de circulaire economie‘. Meepraten wil ik wel, maar dan op mijn eigen blog. Dus dit was dan mijn subtiele bijdrage!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.