Postzegels met schilderijen van Van Gogh

Postzegels van Gogh portretten
Midden in het land ligt de Hoge Veluwe en midden op de Hoge Veluwe ligt het museum waar zoveel werken van Van Gogh hangen. Aan het eind van het jaar ging ik voor de laatste keer met onze toegangskaart daar even naar toe en nam ik nog wat foto’s van de schilderijen waar ik het afgelopen jaar zo van heb genoten. Niet omdat ik nou zo vaak naar dat museum was geweest, maar omdat ik telkens postzegels gebruikte waar deze schilderijen op stonden afgebeeld. Afgelopen jaar was het Van Gogh-jaar en de post deed mee door een aantal zegel-vellen uit te brengen met de beroemde werken. Die velletjes kocht ik telkens, zodat ik heel vaak die schilderijen kon zien. En hopelijk vonden de post-ontvangers het leuk als er wat vrolijke zegels op zaten.

Drie portretten van Gogh
Deze week kocht ik de laatste voorraad op van het postkantoortje waar ik altijd naar toe ga. Nu is het op, zei de medewerker daar. Dus binnenkort ga ik weer wat anders verzinnen om op de enveloppen te plakken. Goedkoper wordt de post niet, maar ik doe m’n best om het versturen van post wel ietsje leuker maken!

Postzegels van Gogh stad en dorp

Ik wordt echt elke keer blij als ik die schilderijen zie! In het echt, maar ook op allerlei copieën. Die kleuren blijven fascineren!

Twee schilderijen Van Gogh
Omdat ik het zo leuk is dat je deze schilderijen midden-op-de-Hoge-Veluwe in het echt kunt zien, en omdat de postzegels zo mooi zijn, ook nog deze:

Postzegels van Gogh landschappen

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Quilt in de sneeuw en oude nummers Quiltnieuws

De Nuttige Handwerken

Borduren op rode handwerkstof

Frans handwerk

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen