Raamversiering in filethaakwerk

Een tijdje geleden liet ik een twee filetgehaakte engeltjes zien, die ik even voor m’n keukenraam had gehangen. En nu kwam ik het patroon daarvan tegen in de Burda Filethaakwerk. De foto in dit tijdschrift laat zien hoe zo’n haakwerk voor een raam kon worden gespannen: met een roe en met lusjes zodat het mooi strak hangt.
Ik kreeg een vraag welke Burda-tijdschriften ik nog heb, en momenteel zijn dat deze twee. Er wordt weer gefilethaakt of filetgehaakt of gehaakt in filet!
(Hoe moet je zo’n werkwoord eigenlijk vervoegen?)
En voor wat snellere romantiek voor je raam plaats ik het haakwerk van de engeltjes ook in m’n shop.

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Huisje op de hei?

Spulletjes

Roodborstjes

Meeneem-breiwerk

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen