Randje per dag

Randje per week

Aan het begin van dit jaar kocht ik een lange rol linnen band en wilde mee gaan doen met het populaire project “Randje per Week“. Maar bij nader inzien vond ik de band toch te smal en volgde ik het project zònder zelf de randjes te maken. Maar ineens begon het te kriebelen: het jaar is bijna voorbij en ik heb nog geen randjes geborduurd: dat kan toch niet? Gelukkig vond ik een mooie lange linnen lap en daarop borduur ik nu de randjes. Ik begon op 1 november en maak één randje per dag! Ik fotografeerde m’n lap na 21 november-dagen; toen had ik er precies 21 gemaakt. Ik begrijp nu ook de vele opmerkingen op andere blogs met “Ik ben weer helemaal bij….” Soms lopen borduursters vertraging op en willen ze toch weer ‘bij’ komen met de elke week gepubliceerde randjes. Deze komen van bestaande oude merklappen, en worden door Simone op haar blog gepubliceerd. Ze kondigde net aan dat het project volgend jaar weer verder gaat. Het was dit jaar een populair project in handwerkland en ik vind het leuk om er aan mee te doen. Rood-en-blauw is al heel lang een beproefde en geslaagde combinatie om te gebruiken voor deze randjes.

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Geborduurd schilderij Campanula en andere bloemen

Geborduurd schilderij bloemen

Afwerking borduurwerk

Tasje geborduurd op stramien

Tasje

Randje per dag

Reacties

  1. Hij is schattig! De moeite waard om mee door te gaan 🙂

    Ben lang niet langsgeweest, heb het druk met allerlei dingen, al zie ik tussendoor wel eens wat. Maar nu ga ik nog even wat bijlezen 🙂

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen