Randje per week, een kussen en kerstzegels

Randje per week met kerstpostzegels

Twee jaar lang konden borduurliefhebbers elke week een randje borduren wat op internet werd gepubliceerd. Als laatste werd een olifanten-randje getoond en nu zo kwam er een einde aan een ongelooflijk populair project, waardoor heel veel vrouwen weer gingen borduren. Ik deed vorig jaar mee en borduurde een loper vol met randjes maar maakte hem niet ze heel erg lang. Ik legde hem in december op de piano en daar past hij precies. Is het jullie trouwens opgevallen dat de kerstpostzegels dit jaar dezelfde kleuren hebben als de geborduurde randjes? Ik heb nog wat bedacht om mijn laatste kerstzegels op te maken en daarover lees je in mijn andere blogje van vandaag.

f
De piano wordt steeds voller met spulletjes die zich in de loop van zo’n decembermaand vanzelf zich aandienen. “Leg maar even neer”, zo gaat dat waarschijnlijk overal wel. De randen-loper is inmiddels haast niet meer zichtbaar!
In mijn blogje van gisteren schreef ik dat ik op zoek ging naar stralende sterren (gewoon lekker weg en van het mooie weer genieten). En ik had ècht niet gedacht dat ik met dit kussen thuis zou komen! Het stond daar gewoon ‘zomaar ergens’ (het woord kringloopwinkel wil ik niet te vaak noemen op m’n blog). En even later was het van mij! Dat was me nog eens een mooie stralende ster! En ook nog weer met diezelfde kleuren rood en blauw!

Loper randje per week
Ik ben wel benieuwd wie van mijn lezers de geborduurde randjes-per-week nog meer als pianoloper gebruikt.
De initiatiefneemsters van het succesvolle RPW-project (Simone en Annelies) hebben na die 2 x 52 weken randjes borduren nu iets nieuws bedacht: in 2016 gaan er letters geborduurd worden! Super!

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Kerstlopers

Planten en bloemen en vruchten in kruissteek

Feestje vieren

Artistiek borduurwerk met paarden

Comments

  1. Hiltje Visbeek Blumers. zegt:

    Hallo Margriet.
    Ja ook ik heb hier aan meegedaan,maar dan in 2014 en vond het heerlijk werk.Mijn twee mede zwemsters heb ik ook aan gezet om mee te doen en zij vonden het ook heerlijk werk.
    Die van mij hangt in de keuken,kan ik er elke dag van genieten.
    Vr groet van Hiltje.

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen