Recente nummers Handwerken zonder grenzen

Tijden veranderen, en dat is altijd al zo geweest.
Ook het tijdschrift ‘Handwerken zonder Grenzen’ veranderde met de tijd mee. Sinds 1978 verschenen vier keer paar jaar mooi vormgegeven tijdschriften met daarin veel achtergrond artikelen, waarbij er veel aandacht was voor etnisch handwerk. De laatste jaren speelt dit tijdschrift veel meer in op actuele trends en biedt het een agenda voor allerlei handwerk-evenementen. Hoewel…. de laatste twee nummers, uit dit rare 2020-jaar, wordt er vooral informatie doorgegeven over wat er allemaal nìet door kan gaan….

Na een paar dagen weg, zit ik nu weer achter m’n computer en ga weer verder  met het toevoegen van wat artikelen, boeken of tijdschriften die een plekje krijgen in m’n shop. Elk item krijgt een TW-nummer en vorige week was ik gekomen bij TW7000. Nu dus weer verder met de nummering en voeg ik deze recente nummers van Handwerken zonder Grenzen toe. Een mooie illustratie dat handwerken inderdaad géén grenzen heeft; er is altijd nog méér!

Vanavond krijgen we weer te horen wat er allemaal niet meer mag in deze rare tijd, maar ons op de hoogte stellen van handwerk in allerlei vormen kan gewoon door blijven gaan. Plus natuurlijk zelf bezig zijn! Bij dat laatste kan een tijdschrift ook stimulerend zijn. Om te weten wat er allemaal nìet doorging, maar vooral om te weten wat anderen allemaal wèl maakten en communiceerden en door lieten gaan.

Tenslotte: dit zijn heel recente nummers, uit mijn eigen abonnement. Wie weet vind je het leuk om eens zo’n recent nummer te bestellen, om te weten of een abonnement wat voor je is. Je kunt er van alles van vinden, van deze tijd-veranderde tijdschriften in een stijl die anders is dan de vorige, maar één ding blijft ijzersterk: de titel van dit Nederlandse handwerktijdschrift! Het is mooi om te weten dat ‘ons’ handwerk geen grenzen heeft!

2 gedachten over “Recente nummers Handwerken zonder grenzen”

  1. Ik ben abonnee Margriet en deze heb ik allemaal. Elke keer weer genieten als er weer een nieuw exemplaar op de mat valt. Zoveel creativiteit.

    1. Ja, als je ergens interesse in hebt is het fijn om op de hoogte te zijn van de activiteiten en creativiteiten van anderen op dat gebied.Vooral nu geeft het een gevoel van verbondenheid om te weten dat je niet alleen staat in je hobby.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.