Romantisch samen op een bankje?

Een kussentje voor een bijzondere zondag. Een romantisch paartje op een bankje in het park. Iets om nu van te dromen, want op deze zondag is het niet verstandig om naar parken te gaan en daar te zitten flikvlooien. We beleven de tweede zondag waarop we nog wèl ontspanning mogen zoeken, maar niet te dicht bij elkaar mogen komen, en waarop we populaire plekken moeten mijden.

Vorig jaar fotografeerde ik dit borduurwerkje in Den Haag, waar we een verjaardagsweekend vierden. Ik vond het bankje een een typisch Haags bankje, dus daarom nam ik dat borduurwerkje mee.

En misschien had ik het dit weekend wel mee willen nemen naar Berlijn, want daar zouden we dit jaar naar toe. Af en toe denk ik er nog aan: “Anders zaten we nu ergens in een appartement met onze kinderen, want die hadden ons dat weekendje kado gedaan en zouden zelf ook mee.” Maar eigenlijk is het ook al heel ver op de achtergrond. We zijn nu allemaal heel erg bezig met het heden. En in dat heden kunnen we gelukkig gebruik maken van volop digitale contactmogelijkheden, dus vandaar al die snoeren op de foto.

Het kussentje maakte ik nu pas af, en zo is er na een jaar dan toch ook weer iets klaar gekomen. Ik vind het zelf wel een leuke toepassing van dit borduurwerkje. En ik weet dat er belangrijkere dingen zijn om over na te denken of over te schrijven, maar voor vanmorgen is het dit uitrust-kussentje. Goede zondag gewenst!

(En als je nog even wilt lachen, klik dan hier, dan kun je zien hoe panda’s omgaan met de anderhalve-meter-afstandsregel.)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.