Ronde mesjes voor in het vliegtuig

Ik ben gewoon thuis hoor! Maar af en toe krijg ik app-foto’s van onze reizende kinderen. Vandaag een foto van m’n zoon in een besneeuwd berglandschap, en een paar weken geleden deze foto van m’n dochter toen ze naar een congres ging. Die foto kan ik nu gebruiken voor nog een blogje want we hadden het vandaag over vliegen. Ik had een bijzonder gezelschap op bezoek: m’n dochter, m’n zus en m’n nicht. Die combinatie tegelijk komt niet zo vaak voor. We hebben allemaal wel wat met handwerken en vroegen aan de ingevlogen nicht of ze nog wat had gedaan in het vliegtuig. “Is ook lastig, als je geen schaartje mag hebben”, zei m’n zus. “Ken je de draadsnijders van clover?” vroeg ik. Nee, die kenden ze niet. Ik voorheen ook niet, maar ik kreeg recent zo’n mooie antiek-aandoende yarn cutter kado van mijn Engelse bezoek. Toen nam ik me voor om die hier nog eens te laten zien. Want als je eenmaal weet dat ze bestáán, dan wil je er vast ook één. In de inkepingen zit een mesje en daar kun je een draad langshalen die dan wordt afgesneden. Deze ronde mesjes zijn gewoon te koop in quiltwinkels, en zien er zo gezellig uit dat je spontaan zin krijgt in ook een vliegreis. En dan lekker handwerken terwijl je vliegt!

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Bestelde boeken

Ontspannen in een natuurpark

Boeken over zijdeschilderen

Souvenir de ma jeunesse

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen