Shop in juni gesloten

Collage handwerken in Tweedehandswerk shop
De shop van Tweedehandswerk is in de maand juni gesloten. De artikelen blijven wel zichtbaar in m’n shop. M’n blog is wel gewoon ‘open’. In veel blogjes verwijs ik naar artikelen en om te voorkomen dat al die links niet werken, blijven de artikelen dus gewoon wel zichtbaar in m’n shop.
Mocht je iets zien wat je wilt bestellen, dan kun je een artikel op twee manieren reserveren:

* je kunt via contactformulier mij een mailtje sturen.
Mochten meerdere mensen belangstelling hebben gehad voor hetzelfde artikel, dan kijk ik welk mailtje het eerste was en die krijgt dan bericht van bevestiging met betalingsgegevens. De anderen krijgen bericht dat iemand anders helaas eerder was.
Deze mailtjes kun je op op de eerste dag van juli verwachten.

* je kunt onderaan een blogje (waarin een bepaald boek of produkt wordt besproken) reageren.
Dan kunnen anderen ook zien dat iemand anders dat boek al wil kopen (en dat zij te laat zijn.)

De collages bij dit stukje laten oude handwerken en oude borduurpakketten zien. Deze collages maakte ik meer dan een jaar geleden en zijn dus niet meer aktueel voor wat er nu in de shop staat. Maar misschien is er iets bij wat nog wel te koop is. Hoe dan ook: na de maand juni hoop ik weer van alles op te sturen. De meeste mensen die wat bij me bestellen zijn geïnteresseerd in tweedehands handwerkboeken, maar ik vond het ook leuk om deze collages hier nu nog eens te laten zien. Oude handwerken en oude borduurpakketten: leuk om naar te kijken en misschien nog eens wat van te maken.

Collage handwerkpaketten op Tweedehandswerk

10 reacties op “Shop in juni gesloten”

 1. Wilt U contact met mij opnemen i.v.m. het borduurpakket “vogeltjes”?

  Bij voorbaat hart.dank.

  Met vr.groet,
  Rita.

 2. Bedankt voor alle reacties hier, en ook de reacties en bestellingen per mail. Na terugkomst van vakantie was de router van de pc stuk en duurde het nog een paar dagen voordat ik bij m’n mail kon. Maar nu doet de computer het weer en ik probeer iedereen vandaag (vrijdag 1 juli) antwoord te geven.

  Alleen voor de bandweefkammen was dubbele belangstelling. Helaas voor Jolanda hoop ik ze dan aan Ida te verkopen, want zij was de eerste. Wel apart hoor, om te merken hoe dit zo gaat! Ik vond het leuk om op deze manier m’n shop ‘dicht’ te hebben maar toch zichtbaar te houden.

 3. Leestmans cecile

  Omdat ik pronklappen maak had ik graag de volgende boeken besteld bij U:SkU:TW1411 boek La broderie sur tulle 7,50.Boek Laat gotisch borduurwek in nederland.sku:tw2325 13€ richelieu sku:tw 142 Het boek borduren wit op wit sku:tw1920!boek steekspel sku:tw2167 9€.het boek Dmc Motifs pour broderie sku:tw 1 1964.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar top
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013