Slapen op het dak van de auto

Het kan! Slapen op het dak van de auto! Je hoeft alleen maar de koffer open te klappen, het laddertje uit te schuiven, en een paar tentstokken in wat gaatjes te steken zodat er een luifel overeind wordt gehouden. Zowel het openklappen als het dichtvouwen is minder dan vijf minuten werk. Vanuit de auto pak je de slaapbenodigdheden (matrasje ligt al in de tent en wordt mee uitgeklapt en opgevouwen), en dan kun je slapen. Ideaal!

Het leuke is ook: je ligt wat hoger. Het tentje staat niet op de grond. Wakker worden en dan uitkijken over het Fjord…. prachtig!
De Noorse sokken had ik ergens opgeduikeld in een museumwinkel. Daar ga ik niet voor breien hoor, en bovendien is het vakantie!

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Zonnig weekend in Groningen

Tabaksbladeren achter borduurwerk

Borduurwerkjes

Oranje patchwork kleedje aan tak met bloesem

Oranje patchwork kleedje

Comments

  1. Oooooooooo, hij is leuk! Ik had zoiets wel eens gezien op de camping bij Dune du Pilat, maar dat was op een echte Range Rover terreinwagen. Nog nooit gezien op een gewone personenauto. Lekker veel vrijheid zo om overal te gaan slapen en de “tent” is dus supersnel “opgezet”.

    • Margriet Hof zegt:

      Ja dat klopt: dit concept is eerst ontwikkeld om op het dak van landrovers te kunnen slapen. Het bestaat nog niet zo lang dat deze daktenten nu ook op personenauto’s kunnen worden geplaatst. Wij vonden het heel leuk om dit uit te proberen.

  2. Wat leuk!!!

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen