Spakenburg, Staphorst en Scheveningen

kl
Spakenburg, Staphorst en Scheveningen: drie plaatsen waarin tot eind vorige eeuw nog klederdracht was te zien. Ik heb een stapel bordjes met afbeeldingen van klederdracht (alleen niet van Scheveningen, maar daar heb ik weer een borduurwerkje van). Ik ben bezig met van alles klaar te zetten om mee te nemen voor de textieldagen op Verhildersum. Die stapel bordjes is leuk om mee te nemen. Ik had ze nog nooit op m’n webshop gezet want dat leek met wat lastig met versturen. Maar voor verkoop op een marktkraam zijn ze vast reuze geschikt.
De boeken van Constance Nieuwhoff over klederdrachten in Nederland zijn een interessante bron van informatie voor wie ge├»nteresseerd is in klederdracht. Die staan al wel op m’n webshop.
En nu weer verder met inpakken. Ik publiceer deze week wat meer blogjes per dag dan anders. Want ik kom telkens wat leuks tegen en wil daar dan weer even een foto van maken. Als het je teveel wordt: kom dan volgende week weer terug op m’n blog, dan ben ik weer in een rustiger ritme.

Bordjes klederdrachten

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Rozen borduren

Oude feestjurken

Anna Paulowna kleurrijke koningin

De laatste dagen van het jaar

Reacties

  1. Heerlijk blogje. Je bordjes zijn enig. Ik heb Spakenburg en Volendam. Als het kan komen we zondag, maar of het lukt?? En dan kom ik zeker aan je kraam. Veel plezier met de voorbereidingen.

    • Margriet zegt:

      O, wat zou dat leuk zijn als je zondag ook kan komen! Na al die reacties op m’n blog zou ik je graag eens ‘in het echt’ willen zien. En dan kun je natuurlijk ook bordjes-bijkopen als je wilt….

  2. Cindy de Goeij zegt:

    Heb je deze bordjes al verkocht? Of kan ik ze eventueel nog kopen?

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen