Spelend aan het werk

Met mijn webshop heb ik mijn eigen werk gecreëerd, en verschillende mensen zeiden dat ik daar echt trots op mag zijn. En dat ben ik ook! Deze shop is wèl heel erg ‘arbeidsintensief’ maar ik heb gemerkt dat ik dat ook wel leuk vind. Anders zou ik het vast niet zo gedaan hebben. Elk handwerkje fotograferen, beschrijven, bewaren etcetera. Als ik het niet echt leuk zou vinden, dan zou ik het niet zo doen. Maar ik hou gewoon van werken! Ik heb er de energie voor en ik hou van de uitdagingen.
Dus ik stop er heel wat uren per dag in en daar begin ik dan meestal gelijk ’s morgens na het opstaan al mee. Hùppakee gelijk achter de computer! Ik ben altijd benieuwd naar de mail en er zit altijd wel weer een blogje in m’n hoofd (meestal meerdere) en ik heb altijd zin om foto’s te maken. Als je het werken noemt: ja, ik hou van werken!

En wat ik vooral zo fijn vind: ik hoef er de deur niet voor uit. Niet meer ergens op tijd zijn, geen drukte onderweg, geen verplichte werktijden op momenten die ànderen bepaald hebben. Gewoon lekker mijn eigen gang gaan. Dat vind ik héérlijk!

En nu realiseer ik me vanmorgen ineens hoe fijn ik dat vind. Want vanmorgen moet ik nu eens wèl op tijd weg. Niet om naar mìjn werk te gaan, maar naar àndermans werk. Ik moet de auto naar de garage brengen voor de keuring, en die mensen willen graag op tijd beginnen. Geen tijd dus voor uitgebreide blogjes nu en ook de mails moeten nog wachten. Eerst weg.

Voor de foto’s bij dit blogje gebruikte ik er twee die ik vorige week maakte bij een wandeling. Dit poppetje straalt uit: De wereld is één grote speeltuin! Lekke schommelen op de kale takken. Terwijl op de achtergrond iemand hard aan het werk is met z’n trekker. Spelen en Werken: een verrukkelijke combinatie!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.