Spoonflower Kalender en een nieuw blog-idee voor 2017


Zin in een tropische kalender voor 2017, afgedrukt op een katoenen theedoek?
Dat kan, want de stof is te koop op Spoonflower.  Spoonflower is een bedrijf waar hippe ontwerpsters hun ontwerpen verkopen, en waar je ook zelf je eigen ontwerpen kunt laten drukken. Ze werken met printing on demand, dus je kunt ook kleine hoeveelheden laten drukken: een heel leuk concept!
Mijn nicht is ontwerpster bij Spoonflower en je kunt deze theedoek-kalender ook rechtstreeks bij haar bestellen. Ze is vorige week in Nederland komen wonen en ik ben blij dat ik haar nu wat vaker kan gaan zien.

En jullie gaan denk ik deze kalender ook wat vaker zien, want ik ga af en toe een foto laten zien van een gedeelte eruit, met de maand die op dat moment begint of gaande is. Nu dus januari. Je moet altijd wel wat oppassen met grote beloftes te doen op een blog, maar ik ga beginnen met elke maand een bepaald thema op m’n blog aan te houden. Voor de rest van januari is dat: Boeken digitaal doorbladeren. Je kunt mij vragen om méér pagina’s van een bepaald boek te fotograferen. Die plaats ik dan in m’n shop (in de galerij bij dat artikel), en dan kun je wat makkelijker beslissen of je dat boek wilt kopen of niet.


De theedoek-kalender kreeg ik kado op mijn verjaardag (geweldig kado als je op oudejaarsdag jarig bent!). Spoonflower organiseert elk jaar een wedstrijd voor haar stof-designers, dus elk jaar worden er zulke leuke theedoeken geprint. Voor dit ontwerp gebruikte mijn nicht het thema tropische groente en fruit, uit het land waar zij is opgegroeid.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Mandewerk

Geborduurde hortensia

Oude losse schortzakken

Gewoon, maandag de 23e

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen