Sterrenquiltje bij radio Kootwijk


Lang geleden nam ik mijn sterrenquiltje eens mee naar Parijs, want ik wilde hem aan de Eiffeltoren hangen. Dat lukte bijna, ik hing hem aan het hek ervoor. Nu geen verre vakantie-reis, maar wèl vroeg op. Vanmorgen om half 7 vertrokken we naar een bijzonder plekje in Nederland, en dat is Radio Kootwijk. Daar hing ik mijn oude sterrenquiltje op en daarna maakten we een lange wandeling op een warme zomerse dag.

Op een top-plek stond een top-bankje met een top-uitzicht. We hadden toen al flink wat kilometers gelopen en vonden het een prachtig pauze-plekje. Het was bìjna helemaal stil, maar elke paar minuut hoorden we schoten en soms leken het wel kanonnen. De militairen moesten oefenen. Maar niet gezeurd: evengoed héérlijk om daar te zitten!
Een heel bijzonder gebied!

2 reacties op “Sterrenquiltje bij radio Kootwijk”

 1. Zo vroeg was het gelukkig nog niet zo warm! Wij zijn vanmorgen ook extra vroeg opgestaan, voor een lange wandeling in de bossen. De score: 10 reeën en herten, 2 wilde zwijnen én 1 heel klein eekhoorntje. (O ja, en bijna geen mens, dus die anderhalve meter ging ons goed af..). Wat wonen we toch in een prachtige omgeving!
  Groeten van Digna

  1. Margriet Hof

   Hallo Digna,
   Leuk dat jij ook af en toe vroeg opstaat om aan het begin van een warme dag in de natuur te zijn. Wat heb je veel wild gezien zeg!
   Inderdaad: het is hier mooi op de Veluwe!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar top
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013