Stevige tassen

Van stevige stoffen maakte iemand ook stevige tassen. Ze zijn leuk om te zien en praktisch om te gebruiken.
Andere jaren was ik de dag vóór koningsdag altijd bezig met tassen uitzoeken, zodat ik dat de volgende dag niet meer hoefde te doen want dan wilde ik vroeg weg. Dan wilde ik één stevige tas die ik telkens op straat kon zetten en waar ik makkelijk iets in kon laten glijden. En een paar lichtgewicht tassen met lange hengsels, een rekbare tas en een rugzak. Dan was ik op alles voorbereid om mee te kunnen slepen als ik wat leuks had gevonden. Jammer dat we dit keer onze stevige of luchtige tassen niet kunnen gebruiken.

Deze stevige tassen plaats ik in m’n shop. Dan moeten de tassen nu zèlf maar het vrijmarkt-koopje zijn (maar dan voor iemand anders)!

1 reactie op “Stevige tassen”

  1. Raar hè, geen voorbereidende werkzaamheden op de dag ervoor. Ik had ooit speciaal voor Koninginnedag zo’n boodschappenkarretje gekocht, kwam maar 1x per jaar tevoorschijn! En inderdaad een rugzak, nog een tas erin gestopt, een zaklantaarn en veel kleingeld. Desnoods een paar handschoenen in de jaszak, een shawl om en dan in alle vroegte onderweg. Nu rest ons hier morgen alleen de tompoezen! En kijken of je andere lezeressen nog wat leuks in de aanbieding hebben 😀.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar top
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013