Stoer mobielhoesje (zonder vlinder)

Voor mijn lief (met wie ik bijna op vakantie ga) kocht ik in een supermarkt een leuk mobielhoesje. “Hier, zei ik, kun jij ook wel gebruiken voor op reis.” Kostte maar een euro, en ik vond het er wel stoer uitzien. Toen ik het kocht, dacht ik aan het kantklos-vlindertje wat thuis op het prikbord hing. Dat legde ik erop. Maar dat vond mijn lief maar niks. Dan is het gelijk weer een vrouwen-ding. Geen vlindertje dus! Maar het stond wel mooi hè?

Vakantie-voorbereidingen zijn altijd veel werk. Daar hoort ook eigenlijk helemaal geen vlindertje-op-mobielhoesje-naaien meer bij…

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Vakantiekussen

Vernaaide linten van Marken

Oude brei-tijdschriften

Borduurwerk van Het Laatste Avondmaal

Reacties

  1. HANNIE GAMLIELI zegt:

    DAG MARGRIET,ER WAS EEN TIJD DAT IK MAKKELIJK DATA TERUG KON VINDEN.HET HELE JAAR GAF JE IEDERE MAAND OP.HOE KAN IK 32-4-19.BOERENBOND VINDEN.??probeer het te borduren.goeie reis en bij voorbaat bedankt hannie g.

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen