Stola van Wibrawol

Wibra stola

M’n stola van Wibra-wol neem ik vaak mee en gebruik ik om even om te slaan bij temperatuurverschillen. Bijvoorbeeld als je op een zomerse dag een koel museum bezoekt, dan kan het fijn zijn om even wat om je heen te slaan.
Deze week blog ik over eerdere musea-bezoeken, en zoek wat kapstok-foto’s om nog wat boeken of handwerken mee te illustreren. En nu viel het me op dat ik vaak m’n stola weer tegenkom op de foto: voorafgaand of na afloop van een museum bezoek. In dit blogje drie foto’s van m’n handige stola, dè hit van de afgelopen tijd.Stola van wibrawol

In de kantlijn van mijn blog worden vier populaire blogjes weergegeven. De computer berekent welk blogje het meest is aangeklikt en daar heb ik verder geen invloed op. Vorig jaar stond heel lang het blogje over Fenna wol van de Wibra bovenaan. Tot ik het een keer zat werd, en dat blogje gewoon even uitschakelde, zodat andere blogjes ook de gelegenheid zouden krijgen om het meest aangeklikt te worden. Toen ik dacht dat de kust weer veilig was, zette ik het blogje weer op ‘gepubliceerd’ en dat leek even goed te gaan. Totdat kennelijk iedereen weer op Wibra-wol zat te googelen en het blogje weer bovenaankwam. Als reactie parkeerde ik het blogje maar weer een tijdje in de wacht. Tot ik dacht dat de kust weer veilig was….
Zo ging het wel drie of vier keer, en ik kan er niks aan doen: het Wibra-blogje blìjft het meest-gelezen blogje. Kennelijk is iedereen bezig met haken met Wibra-wol.

Dus nu weet ik nog maar één ding te doen: een nieuw blogje over Wibra-wol schrijven. Daarbij laat ik èxtra vaak het woord Wibra-wol vallen. Hopelijk pikt Google dat op. En hopelijk wordt dìt blogje nu wat vaker gevonden als er op Wibra-wol wordt gezocht, voor de variatie.

Wibra stola op droge wad

Bewaren

Bewaren

2 gedachten over “Stola van Wibrawol”

  1. Tja, google en zoektermen. Ik ben bang dat je daarniet vanaf komt. Maar ja het is ook wel een mooie omslagdoek hoor…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.