Superfijn Samen

Met ons tweeën urenlang in de auto, dagenlang in een huisje, wekenlang onderweg: superlang samen!
Ik had wat dingetjes meegenomen om tijdens onze vakantie te borduren. Als eerste deze twee duifjes.

Voor mij was het een nieuwe ervaring om te borduren met kleurverloopgaren. Je moet elk kruisje eerst afmaken voordat je aan het volgende begint, want anders komen de kleuren niet mooi uit. Het borduurt dus wat langzamer. Geeft niet. We zitten daar samen in een huisje. Hij leest. Zij borduurt. Superfijn Samen!

(en nu weer samen naar de tandarts…. zucht)

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Schilderij geborduurde kruiden

Gehaakt tasje in winterbos

Batik lappen en boek

Handwerk in het vakantiehuisje

Reacties

 1. miekequilt zegt:

  Wat heerlijk om het samen zo fijn te hebben. Goede tip voor dat kleurverloopgaren.

 2. Maria de Bruin zegt:

  Hoi Margriet, wat heb je toch weer leuke borduurwerkjes gemaakt! Hoe krijg je het toch voor elkaar om alles hiervoor mee te nemen? Ze passen zo mooi in deze vakantie sferen. Misschien is het een idee om langs elk afzonderlijk borduurwerkje een stofje te naaien en dan alles tot één geheel te maken, zo krijg je een prachtig overzicht van één bepaalde periode of zelfs van één jaar. Veel plezier en succes met je blog, prachtige combi foto’s en je handwerk.

  • Margriet Hof zegt:

   Hoi Maria, bedankt voor je compliment, en je leuke idee om al die borduurwerkjes straks een beetje leuk af te werken. En om dat per jaar te doen is ook een leuk idee. Want ik zit nu al een paar jaar allemaal kleine borduurwerkjes te maken en ik weet al bijna niet eens meer wat ik allemaal gemaakt heb.

   En o…. dat meenemen…. dat was nog wel een gedoe hoor! Het was een beetje laatste-moment werk en ik pakje maar snel wat ideetjes bij elkaar waarvan ik eerder wel eens gedacht had dat die me wel leuk leken. Maar dan moet je nog de juiste stof en garen zoeken… maar goed, is weer gelukt!

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen