Tapisserie schilderijen

Tapisseriewerk uit lijst halen

Een paar van mijn verzamelde Tapisserie-schilderijen. Sommige schilderijen heb ik losgehaald en tot tas verwerkt en andere liggen nog te wachten.

Vier tapisserie schilderijen

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Momenten in de tijd

Geborduurde vogels

Drie kleden aan de muur

Kleden borduren op stramien

Boeken over kantklossen

Boeken over kantklossen

Comments

 1. Ik vroeg me af of je die schilderijen eerst wast. Heb er ook wat staan om tassen van te maken dus kijk even bij jou af hoe je dat doet.

  • Margriet zegt:

   Hoi Mieke, Nee ik was ze niet eerst. Sommige schilderijen hebben achter glas gezeten en dan is het niet nodig. En bij de schilderijen waarbij het misschien wel nodig zou zijn denk ik dan: als ik er een tas van heb gemaakt dan zet ik die tas vaak zomaar op de grond en daar is het ook soms vies en daar doe ik dan ook niet moeilijk over. Dus het decennia-oude stof klop ik er buiten even af en dat maakt plaats voor nieuw gebruiks-vuil.
   Wat ik persoonlijk belangrijker vind dan een wasbeurt, is dat het stofje wat ik gebruik voor een tas goed bij het borduurwerk past. Ik gebruik graag ribfluweel voor de achterkanten van de tas en ben nogal kieskeurig in het uitzoeken, want de combinatie van borduurwerk en stof bepaalt voor een groot deel het eindeffect.
   Ik hoop in de toekomst nog meer tassen te laten zien!

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen