Tapisserie-tasje rozen

Een tijdje geleden hadden we een zomerstorm. Onze roos was toen nog niet goed opgebonden en op diverse plaatsen knakten er takken af. Ze waren niet helemaal doorgebroken maar hingen wel zielig naar beneden. Ik had toen net de groene container vol, dus ik liet die takken nog maar even hangen. En daarna vergat ik ze weer. En nu: de meeste gebroken takken gingen alsnog bloeien! Een enkele tak niet, die was te veel beschadigd en die verdorde. Maar het is verrassend dat de meeste knoppen toch nog tot bloei zijn gekomen!

Ik kreeg een paar borduurwerkjes van een bloglezeres. Ook één met een mooi roosje. Door mijn blog was ze op het idee gekomen om ook borduurwerkjes te verzamelen om er tasjes van te maken. Maar ze kreeg het toch niet voor elkaar, en toen gaf ze ze aan mij. De lapjes die ze voor de achterkant had gekozen kreeg ik erbij. “Dan maak ik wel een tasje voor u hoor!” heb ik toegezegd. En nu: het hangt voor haar klaar! Niet meer aan de rozenstruik, maar bij deze: welkom om het op te halen!

Alsnog tot bloei gekomen!

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Het wolkistje van Van Gogh

Oude nummers Handwerken zonder Grenzen

Kerstspulletjes handwerk

Overhanddoek Hollands Glorie

Comments

 1. Liesbeth Smit zegt:

  Hallo Margriet,wat een mooi tasje is het geworden
  Voor mij wordt het mijn kerktasje.

  Ik mail je voor een afspraak.

  Hartelijke groet,

  Liesbeth

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen