Tas in de takken

Elke dag bloggen: het lijkt dat je dan zeeën van ruimte hebt.
Elke dag een nieuwe kans om iets te publiceren over hetgeen wat ik zie (en wil laten zien),
over wat ik heb (en wil verkopen),
en over hetgeen me bezighoudt (en waar ik wat over wil delen). Elke dag is toch best veel, of niet soms?
Toch kom ik nog wel eens dagen tekort. In het begin hield ik me strikt aan m’n eigen regel: één keer per dag is wel genoeg. Daarna kwam er soms een ‘avondblogje’ bij. Moet kunnen, dacht ik. En inmiddels zijn het wel eens drie of vier blogjes per dag. Dan denk ik: Iedereen leest maar gewoon wat ze interessant vindt, en de rest sla je maar over.

Maar dan nòg, met die drie of vier stukjes per dag, dan nòg blijft er wel eens wat liggen. En ik heb ook gemerkt: als ik m’n eigen ideeën niet strak bijhoud, dan hoopt het zich zomaar op. Dan blijven er foto’s liggen, die ik eigenlijk nog wel wilde laten zien.

Zoals deze foto: die maakte ik dit weekend, in de regen, maar toen wilde ik het laten bij m’n blogjes over de herdenking van de Eerste Wereldoorlog.
En als je dan een paar dagen wacht….. dan is de situatie soms alweer veranderd. Nu liggen al die blaadjes op de grond.
Niet actueel meer…?
Maar wèl mooi genoeg om nog te laten zien.
Hier heb ik deze mooie buideltas in m’n shop geplaatst.

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Topstukken uit tentoonstelling ‘Willem’

Supermaansverduistering

Een knuffeltje op de hoogvlakte

Handwerken van Heinde en Ver

Comments

 1. Prachtige foto.
  En dat van dat bloggen herken ik wel…. er is zoveel om te laten zien.
  Ik kom net uit een blogdipje en moet n7 weer even herpakken. Want er is nog zoveel en zoveel ideeen!

  • Margriet Hof zegt:

   Komt gewoon door die digitale fotografie: daardoor gaan we steeds meer foto’s maken, en willen we steeds meer laten zien. En er zijn ook zòveel ideeën! Ik hoop dat je je blog-plezier weer tepakken krijgt.

 2. Prachtige kleuren van de tas, past mooi bij de boom!!!

  • Margriet Hof zegt:

   Bedankt, ik wou later de foto nog eens overmaken toen het niet meer regende, maar toen waren de blaadjes al van de bomen… Ging zo snel dit jaar.

 3. Ik wil ook zo’n esdoorn in mijn tuin………. 😉

 4. Lekker doen: Bloggen zo vaak als je zin hebt! Altijd leuk om te zien als er op een dag weer meerdere blogberichtjes op tweedehandswerk te lezen zijn. Zelf lukt het me niet eens om elke week te bloggen……..
  Ik ga nu nel wat bladeren zoeken om te drogen, straks ben ik te laat 🙁
  Groetjes,
  Tineke

  • Margriet Hof zegt:

   Over jouw leuke tip om bladeren te drogen wou ik ook nog een keer bloggen, maar het is zoals Bernardine hierboven ook zei: er zijn zòveel ideeën! Soms blijft er wat liggen…
   Hoop dat het jou gelukt is om nog wat bladeren te vinden die geschikt zijn om mee te verven, lijkt me heel leuk om te doen en het resultaat te zien.

 5. Irene Pieters zegt:

  Het lijkt wel of de acers dit jaar extra mooi zijn. Die van ons is hetzelfde als deze: het lijkt wel of de kleur vibreert… Het tasje past er prachtig bij.

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen