Tasje kerstdoolhof

Dit jaar is de kersttijd een doolhof: wat mag wel en wat mag niet? Mag je met drie mensen op straat staan praten of krijg je dan een opmerking dat je dan misschien wel in overtreding bent? Hoe en waar moeten we onze boodschappen doen? (sommige winkels  zijn open en sommige winkels moesten dicht).  Mag de markt doorgaan (sommige kramen staan er wel, sommige kramen niet.) Mag je naar de kerk? (sommige kerken zijn open, sommige kerken zijn dicht). Over èlke kwestie zijn regels, wordt er gepraat, wordt er geprotesteerd, wordt er vergaderd, wordt er gepubliceerd, en wordt er gereageerd. Het is verwarrend.

Een tijdje geleden maakte ik een oud borduurwerkje na en toen ik daarmee bezig was vroeg ik me af wat ik ermee zou doen. Een tasje leek me weer eens leuk! Een leuk klein tasje, speciaal voor de kersttijd, om mee te nemen naar een museum! Leuk bedacht toch?
Maar nu is het tasje klaar en kan ik het niet meenemen naar een museum want daarover is in ieder geval géén verwarring: die zijn dicht.

Dus daarom fotografeerde ik het tasje in m’n eigen huis. Ik kan het niet meenemen ergens naar toe, waar het voor was bedoeld. Maar ik heb het in ieder geval wèl nog afgemaakt dit jaar!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.