Tasje met groene strookjes

Voor de eerste dagen in Noorwegen hadden we een huisje gehuurd. We volgden de aanwijzingen die we hadden gekregen en parkeerden de auto aan de weg. We wisten dat de auto niet bij het huisje kon komen (dat vonden we juist een voordeel!) en waren erop voorbereid om met onze bagage nog een eindje te lopen door het bos. We vonden het smalle paadje tussen de bosbessen en bij elke bocht waren we nieuwsgierig of we het huisje al zagen.

Daar liepen we dan met onze tassen en tasjes. Wat is het hier groen! Waar een boom kan groeien, groeit een boom. Waar alleen bosbessen kunnen groeien, groeien de lage struikjes. En waar niks kan groeien is rots. Overal om ons heen is het stil en groen! Ik heb het juiste tasje meegenomen. Er zitten wat handwerkspulletjes in.

Deze laatste foto is genomen vanuit het huisje. Uitzicht vanuit het slaapkamerraam. Natuurlijk had ik die foto ook kunnen maken zònder die weerspiegeling in de ramen. Maar die hoort er juist bij. Zodat ik me later kan herinneren: dit zagen we bij het wakker worden. Eerst kunnen we wat uitrusten.

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Over stola’s en blote sieraden

Replica anno 1867

Oud handwerk op antiekmarkt Apeldoorn

Oude brei- en haakboeken

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen